субота, 6 березня 2021 р.

 

Дорогі жінки! Зі святом весни, чарівності, краси і жіночності! Нехай кожен день буде наповнений усмішками, захопленням, любов'ю, турботою і радістю. Будьте здорові і щасливі! 

З нагоди жіночого свята пропонуємо вашій увазі добірку книг Світлани Талан — знаної української письменниці, володарки титулу «Золотий письменник України» та нагороди «За кращий роман на гостросоціальну тематику». Авторка увійшла в трійку найпопулярніших письменників України.

Талан, Світлана.

Букет улюблених квітів : роман / С. Талан. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2020. - 288 с. - (Від фіналістки конкурсу "Коронація слова")

Тамара любила лілії. Особливі, неповторні… Ці ніжні квіти нагадували їй про маму — гарну, тендітну та водночас сильну жінку… Мами не стало, коли Тамара була зовсім дитиною. Вона досі пам’ятає той жахливий день. Відтоді щороку на могилі матері з’являється кошик із чудовими ліліями. Тамара марно намагалася дізнатися, від кого він. Так само марно вона прагла дізнатися правду про батька… У річницю маминої загибелі Тамара зустрічає на кладовищі чоловіка, який називає себе знайомим матері. Жінка розуміє, що він знає більше, ніж говорить…

Талан, Світлана.

Де живе свобода  : роман / С. Талан. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2020. - 208 с. - (Коронація слова) (Золота письменниця України).

Кохання, яке спалахнуло між Віталією та Родіоном, було приречене. Вчителька й учень – що тепер люди скажуть? Вони не поступилися почуттями, однак жити серед осуду близьких та зневагу чужих уже несила. Закохані наважуються на божевілля – тікати до зони відчуження, навіть вагітність Віталії не стає перешкодою. Пара оселяється в одній з покинутих хат, де будує власний химерний рай, відмежований від світу. Але втеча не завжди означає свободу. Віталія та Родіон розуміють, що колись їм доведеться повернутися до в’язниці суспільних рамок і перевірити, що міцніше: ґрати чи сила почуттів – сила кохання, здатна подарувати свободу…

Талан, Світлана.

З любов'ю до життя : збірка / С. Талан. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2020. - 240 с. - (Коронація слова) (Золота письменниця України).

Кохання — дар, що звеличує та підносить до небес. Це почуття здатне штовхнути на божевільні вчинки, воно то солодке, як мед, то з полиновим присмаком. Чимось схоже на саме життя — багатогранне, безцінне та неповторне. Ці споконвічні чуття увиразнюють пульс кожного з нас.

         «Квіти кохання», «Життя багатогранне» та «Перехрестя епох» — три частини збірки, наче три кити нашого життя. У цій книжці є все: герої, котрі здаються близькими й таким схожими на нас самих; вчинки, що змінюють майбутнє цілих поколінь; кохання, яке здатне залікувати найглибші рани та повернути до життя.

Талан, Світлана.

Когда прошлое впереди  : роман / С. Талан. - Харьков : Клуб семейного досуга, 2020. - 224 с.

Поліна ніколи не забуде того, що сталося з нею в юності. Зараз вона успішна жінка. А тоді - залякана дівчинка, з благанням дивилася в очі трьом гвалтівникам. Але вони не пошкодували її. Як і вона не пошкодувала потім свою дочку, залишивши дитину в пологовому будинку. Поліна хотіла забути своє минуле. Вона втекла в інше місто, в іншу життя. Але хіба можна втекти від себе? Жінка ледь не потрапляє в ДТП. Її рятує незнайома дівчина. В її особі Поліна раптом бачить такі знайомі і рідні риси ... Але це неможливо. Вона спалила всі мости. Тоді чому в серце ледь чутно затремтіла надія? ..

Талан, Світлана.

Согретые солнцем : роман / С. Талан. - Харьков : Клуб семейного досуга, 2019. - 320 с.

Три сестри, три різні долі - все як у казці. Перша сестра вийшла заміж за бізнесмена, який ніколи її не любив, зраджував і не цінував. А коли вона завагітніла - звинуватив у зраді. Друга сестра усупереч батькам пов'язала своє життя з невиліковно хворим хлопцем. А третя поїхала на заробітки за кордон. Там, далеко від дому, у неї зав'язався палкий роман. Повернувшись додому, вона дізнається, що вагітна ... Усупереч застереженням лікарів вона народжує «сонячну дитину». Але радість материнства триває не довго і малюк залишається сиротою ... У своєму останньому листі мати просить своїх сестер подбати про найдорожче, про свою дитину. Але чи зможуть вони забути старі чвари, переступити через власну гордість заради маленького серця, якому так потрібні любов і тепло? ..

Звертайтесь у відділ абонемента. Читайте з насолодою та задоволенням!

Немає коментарів:

Дописати коментар