четвер, 25 березня 2021 р.

 

                           Зворушливі історії кохання…

     Романтичні книги українських та зарубіжних письменників в очікуванні читання!

Вишневський, Януш Леон. 

Зміщення спектра : роман / Я. Л. Вишневський ; пер. з пол. О. Кравець [та ін.]. - Харків : Фабула : Ранок, 2019. - 448 с.

Чуттєве продовження бестселера «С@мотність у Мережі» — 21 рік по тому!
Якуб — студент факультету інформатики в університеті. Він не знає, що в житті його матері було велике кохання, яке й досі її хвилює. І от його дівчина раптом помічає дивовижні зв’язки між книжкою, яку саме читає, і життям свого коханого. Вона починає пошуки і наштовхується на таємницю. Хто насправді є батьком Якуба? Чи має вона право знайти відповідь на це питання?

         Родинні секрети, ретроспекції, різні країни — герої наново переживають давно забуті емоції, прагнуть розібратись у власних почуттях і зрозуміти, чи правильний вибір вони колись зробили.

Мойєс, Джоджо. 

На крилах мрії : роман / Д. Мойєс ; пер. з англ. Д. Петрушенко. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2020. - 512 с.

Наташа Маколей — успішна адвоката, однак в особистому житті має суцільну плутанину. Дивні стосунки з колишнім чоловіком та невизначені — з теперішнім другом, проблеми на роботі… Як дати лад цьому всьому?

Сара — онука талановитого вершника Анрі Лашапеля. Дідусь вклав у неї всі свої знання, що стосувалися коней та майстерності верхової їзди. Зараз Сара залишилася сам на сам із викликами дорослого світу…

Доросла жінка та дівчинка-підліток — вони зустрілися, щоб врятувати одна одну…

Мойєс, Джоджо. 

Срібна затока: роман / Д. Мойєс ; пер. з англ.: Д. Петрушенко, Ю. Підгорної. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2020. - 432 с.

У цьому тихому австралійському містечку Ліза мріяла зцілити душу. Відпустити минуле, віднайти себе. Подалі від галасу та людей. Треба ж було з’явитися цьому самовпевненому Майкові Дормеру і порушити спокій! Англієць із манерами джентльмена, красень, ідеальний чоловік, він хоче розбудувати з приморського містечка фешенебельний курорт. І тим самим знищити все, що є найдорожчим для Лізи. Майк і гадки не має, що на шляху його бізнесу стане тендітна жінка. Вона захищатиме Срібну затоку до останнього. Та після однієї зустрічі Майк зрозуміє, що насправді йому потрібна не затока, а серце тієї, яка заприсяглася більше ніколи не кохати…

Раевская, Марина. 

Уходи не оглядываясь: роман / М. Раевская. - Харьков : Клуб семейного досуга, 2019. - 240 с.

Першу зустріч з Ігорем Кіра пам'ятала досі. Вона — студентка, майбутній травматолог — ледь не збила з ніг симпатичного пацієнта. І цим пацієнтом виявився Ігор, який закохався в неї з першого погляду. Усе було просто чудово, як в романтичному серіалі ... Чи могла Кіра уявити, що коли-небудь Ігор зізнається ... що кохає іншу? Кіра в розпачі. Вона хоче побачитися з колишньою дружиною Ігоря, щоб зрозуміти, чому він вдруге кидає жінок, які його люблять. Кіру зустрічає чарівна красуня ... прикута до інвалідного крісла. Суперниці або подруги? Ким стануть жінки, які кохали одного чоловіка? І чи кохав він хоч одну з них? ..


Роздобудько, Ірен Віталіївна. 

Портрети невідомих : новели / І. В. Роздобудько. - Київ : Академія, 2019. - 192 с.

Наче про нас  і про людей, яких знаємо чи ось-ось познайомимося з ними, ці новели. Разом вони – велика сага про те, як складно і просто, терпко й солодко бути собою, жити й любити, триматися правди і, коли треба, битися за неї.

Рубіна, Діна. 

Бабин вітер: роман / Д. Рубіна ; пер. з рос. О. Кожушко. - Харків : Фабула : Ранок, 2020. - 304 с.

У центрі цієї приголомшливої оповіді — Жінка. Замолоду — парашутистка і пілот повітряної кулі. Переживши особисту трагедію, героїня змушена робити геть іншу справу в іншій країні, майже в задзеркаллі: вона косметолог, живе і працює в Нью-Йорку. Ціла низка дивних персонажів проминає перед її очима, бо за родом своєї нинішньої професії, героїня стикається з фантастичними, на сьогодні майже буденними «гендерними перевертнями», зі збентежливими, а іноді й відразливими картинками життя суспільства. І, як не дивно, з цієї гірлянди, за висловом героїні, «калік» виростає гротесковий, трагічний, нікчемний і високий образ сучасної любові.


Талан, Світлана. 

Просто гра / С. Талан. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2021. - 288 с.

Ілля — простий автослюсар. Що він міг дати доньці заможного підприємця? Кохання? Звучить романтично, але без фінансового підґрунтя ця казка швидко скінчиться. Щоб розпочати свій бізнес, Ілля наважується попросити грошей у кримінального авторитета на прізвисько Латиш. Але «ділова угода» завершується кримінальними розбірками. До гри несподівано долучається Марго, дружина Латиша. Вона рятує хлопця, тікаючи разом із ним. Шляху назад немає. Там лишилося все, чим жив Ілля: його кохана та їхня ненароджена дитина. Тепер він — утікач. Але Ілля не сам. Він відчуває, як без бою віддає своє серце Марго, закохуючись у цю небезпечно привабливу жінку. Ілля гадає, що Марго врятувала його. Але навіщо — знає лише вона...

Хоанг, Гелен. 

Коефіцієнт поцілунку : [роман] / Г. Хоанг ; пер. з англ. Д. Беззадіної. - Харків : Віват, 2020. - 304 с.

Стелла завжди вірила в… математику. Ця наука могла логічно пояснити все, що відбувається довкола. Алгоритми, розрахунки — завдяки їм можна передбачити будь-які дрібниці. Наприклад, поведінку покупців та їхню реакцію на новий продукт. Цими «передбаченнями» Стелла й заробляла собі на життя. Успішна на роботі, дівчина нещасна в особистому житті: через синдром Асперґера їй важко заводити знайомства й налагоджувати стосунки з чоловіками. Одного дня тридцятирічна самотня Стелла вирішує, що настав час опанувати науку любові. Її вчителем стає Майкл — красунчик зі служби ескорт-послуг.  Йому відомо все про найпотаємніші бажання жінок. Чиста логіка й ніяких почуттів. Та кохання існує поза будь-якою логікою. І розв’язати це рівняння головним героям доведеться удвох…

Приємного романтичного чтива!


Немає коментарів:

Дописати коментар