понеділок, 12 квітня 2021 р.

 

Як стати успішним? Як знайти підґрунтя, від якого можна відштовхнутись? Як заробити більше грошей? Як подолати депресію? Як?.. Як?.. Як?... Тобі знайомі ці запитання? Тоді нові книжки з фонду нашого відділу саме для тебе.

Анатомія брехні колишні офіцери ЦРУ навчать вас виявляти обман / Ф. Ґ'юстон [та ін.] ; пер. з англ. М. Дубини. - Харків : Віват, 2019. - 208 с. : іл., табл. - (Саморозвиток). - Парал. тит. арк. англ. мовою.

Колишні офіцери ЦРУ, провідні фахівці з розпізнання брехні, розповідають читачу про методи викриття брехні. Адже уявіть, наскільки змінилися б ваші стосунки з людьми, якби ви могли вчасно виявляти, бреше вам хтось чи каже правду…

         У книжці експерти розповідають, як вони користалися з методології, розробленої Г’юстоном, для викриття обману в боротьбі з тероризмом та злочинністю, і як ці методи можна використовувати у звичайному житті. Змініть правила гри, і ви зможете докорінно змінити власне життя.

Бурбо, Ліз.

П'ять травм і масок, які заважають бути собою. Час показати, хто ти є  / Л. Бурбо ; пер. з фр. А. Рєпи. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2021. - 256 с. - Парал. тит. арк. фр. мовою.

Так страшно бути собою. Але чому? Хто змусив тебе вдягнути маску, щоб сховати справжнього себе? Втеча від себе — лише тимчасове полегшення. Час зняти маску. Без страху та дискомфорту. Нарешті  прийняти та полюбити себе.  Авторка певна, що недосконалість — вигадка і кожен з нас прекрасний та особливий.

Зазирніть вглиб себе, перетворіть щоденні неприємності та дрібні проблеми на можливості стати щасливими. Не бійтеся зачепити старі рани, бо саме вони підкажуть шлях до зцілення.

Вітале, Джо. 

Ключ. Як мати все, що забажаєш  / Дж. Вітале. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 240 с. : іл. - (Світовий бестселер від творців проекту "Секрет"). - Парал. тит. арк. англ. мовою.

Джо Вітале власним прикладом доводить, що ми здатні кардинально змінити свою долю та досягти більшого. Зараз він президент міжнародної компанії, першокласний менеджер, цілитель та автор усесвітньо відомих мотиваційних бестселерів. Та майже двадцять років тому йому не вистачало грошей навіть на їжу. Доки одного дня чоловік не зробив вражаюче відкриття. Яким тепер ділиться з кожним, хто втомився від власної духовної в’язниці та прагне суттєвих змін.

 Оновити тіло й позбутися зайвих кілограмів, придбати омріяну машину та отримати роботу мрії, вилікуватися від хронічних захворювань і нарешті стати іншою людиною — це реально.

Гейґ, Метт.

Чому варто жити далі  / М. Гейґ ; пер. з англ. І. Лютенка. - Харків : Фабула : Ранок, 2019. - 256 с. - (# PROME).

Автору цієї непересічної книжки, молодому британському письменнику, вдалося подолати депресію — недуг, що забирає радість із нашого життя. Пройшовши крізь своє власне пекло, він задумався над тим, що його особистий успішний досвід може подарувати надію іншим людям. Так народилася ідея відвертої розповіді про боротьбу з депресією.

Тож учимося витримувати страждання, долаємо розпач і… живемо далі!


Делліс, Нельсон.

Пам'ятай паролі, дні народження, важливі дати і все, що ще не забув  / Н. Делліс ; пер. з англ. Л. Шерстюка. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2021. - 240 с. : іл.

Як запам’ятати номери власних карток та численні паролі від купи акаунтів, дату довгоочікуваного концерту або день народження тещі? Здається, такі здібності є тільки в надлюдей із коміксів. Однак автор власним прикладом доводить протилежне.

Ця книжка навчить поступово зберігати в пам’яті найдрібніші подробиці щоденного життя, а згодом — і карколомні обсяги інформації. Ви будете вражені можливостями власного мозку! Тисячі людей уже використовують техніки з цієї книжки. Якщо робитимете те саме, ніколи нічого не забуватимете.

Сенн, Ларрі.

Ліфт настрою. Як керувати своїми почуттями та емоціями / Л. Сенн ; пер. з англ. О. Дятел. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 224 с. - Парал. тит. арк. англ. мовою.

Настрій - потужний важіль та рушій успіху. Механізм, за яким змінюється настрій, вельми схожий на принцип руху ліфта: то підіймає вгору, до найвищих поверхів, то опускає донизу. Від ейфорії до депресії, від щасливої усмішки до сліз відчаю. Щодня ми гасаємо вгору-вниз на "ліфті настрою", встигаючи побувати в найрізноманітніших емоційних станах. Хіба ж не цікаво дізнатися, які саме кнопки слід натискати, щоб якнайдовше затримуватися на верхніх поверхах? Там, де панують щастя, гармонія і спокій. Там, де ми почуваємося "вище неба". Автор знає все про керування "ліфтом настрою". Він має для вас інструкцію, що допоможе не затримуватися на нижніх поверхах, гальмувати чи пришвидшувати рух ліфта, розривати застарілі шаблони та стрімголов мчати нагору. Насолоджуйтеся кожною поїздкою!

Фромм, Еріх.

Мати або бути?  / Е. Фромм ; пер. з англ. Г. Яновської. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2020. - 304 с. - Парал. тит. арк. англ. мовою.

Наше життя — це два вектори існування. Перший — «мати», зумовлений жагою примноження, культом споживання, реклами та маркетинговими хитрощами. На противагу «мати» постає другий вектор — екзистенціальне «бути», спрямоване всередину себе. Це бажання осягнути суть. Як ці дві паралелі співіснують у буденності?

         Психоаналітик подає власне розуміння одвічної дилеми «мати або бути», яка становить найсуттєвішу проблему людського існування, підкорюючи собі все, що нас оточує.

Шварц, Девід Джозеф.

Мистецтво досягати бажаного. Як заробити більше грошей, мати значний вплив і стати щасливішим  / Д. Дж. Шварц ; пер. з англ. В. Пунька. - Харкiв : Віват, 2020. - 272 с. - (Саморозвиток). - Парал. тит. арк. англ. мовою.

Краще розуміння власної мотивації дає можливість визначити, як спроектувати життя так, щоб воно стало приємнішим і довершеним. Підґрунтям успіху в будь-якій справі є стимул досягати бажаного.

Провідний експерт і професор з питань мотивації розповідає, як заробити більше грошей, мати значний вплив і стати щасливішим, позитивно сприймаючи життя та творчо його плануючи.  Автор розкрив у цій книжці власну формулу успіху, тож методи, якими він поділився, обов’язково допоможуть більше продавати, краще керувати, підвищити прибуток і — найголовніше — віднайти щастя.

Немає коментарів:

Дописати коментар