понеділок, 28 січня 2019 р.

Пропонуємо вашій увазі нові книги!


Для шанувальників творчості Стівена Кінга 

Кінг, Стівен. Зелена миля : роман / С. Кінг ; пер. з англ. О. Любенко. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2018. - 432 с.  (Шифр 821.111(73)/К 41)


У в'язниці «Холодна гора» блок смертників називають Зеленою Милею. Там бачили різних ув'язнених, але одного разу на Милю привозять Джона Коффі — величезного негра, який нібито вчинив страшний злочин — жорстоко вбив двох маленьких дівчаток. І ось головному герою Полу Еджкомбу та іншим співробітникам блоку належить дізнатися, що не все буває таким, яким здається. Трапляється що той, хто за ґратами, може бути кращим за того, хто зовні. А смерть може стати бажаним порятунком від тяжкого тягаря життя.


Кінг, Стівен. Керрі : роман / С. Кінг ; пер. з англ. В. Ракуленка. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2018. - 224 с.  (Шифр 821.111(73)/К 41)

Вона була з тих, кого називають аутсайдерами, «непопулярними» підлітками. Кпини однокласників, глузування та знущання стали частиною її життя. Коли інші тінейджери зустрічалися, ходили на вечірки та поступово дорослішали, вона жила в справжньому пеклі, яке створила схиблена на релігії мати-фанатичка. Здавалося, світ ненавидів розгублену дівчину й не хотів помічати її страждань. Покинута всіма, вона несвідомо виплекала в собі силу, здатну знищити кривдників. Силу, яка одного дня змусить всіх назавжди запам’ятати її ім’я. «Керрі» — останнє, що вони встигнуть сказати перед смертю…


Кінг, Стівен. Про письменство : мемуари про ремесло / С. Кінг ; пер. з англ. Д. Шостака. - 2-е вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2018. - 272 с. (Шифр 821.111(73)/К 41)

Ви хочете писати так, як Стівен Кінг? Тоді ця книжка — ваш підручник! Ця книжка — не просто відверта іронічна оповідь Кінга про його перші літературні потуги та відмови; успіх і славу; згубні звички та їх подолання; страшну аварію 1999 року, яка змусила письменника переосмислити життя; і нарешті, про кохання до Жінки, яка розділяє з ним найбільші радості й     підтримує у найгіркіші миті. 


Кінг, Стівен. Серця в Атлантиді  : роман / С. Кінг ; пер. з англ. С. Берлінець. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2017. - 626 с. (Шифр 821.111(73)/К 41)

Книга неперевершеного короля жахів Стівена Кінга, в яку увійшли п’ять його повістей, написаних у період з 1960 по 1999 роки. Усі частини поєднані сюжетно та зображують життя героїв, на яких сильно вплинула В’єтнамська війна.





Кінг, Стівен. Чорний дім : роман / С. Кінг, П. Страуб ; пер. з англ. З. Дюг. - 2-е вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2018. - 800 с. (Шифр 821.111(73)/К 41)

Містечко у Вісконсині нажахане викраденнями дітей, чиї знайдені тіла змушують згадати вбивцю-канібала на прізвисько Рибак. Колишній детектив Джек Сойєр одразу зрозумів: не людина доклала до них руки. Діти знаходили свою смерть у Чорному домі — місці, де зникають тіні, де лише страх та відчай. Але останній із викрадених — Тайлер Маршал — ще живий. І це погана новина. Це означає, що мисливці Багряного короля нарешті знайшли того, кого шукали, — особливу дитину. Щоб врятувати хлопця від долі, що страшніша за смерть, Джек Сойєр мусить пригадати своє призначення. Але ні Джек, ні той, хто випустив Рибака на полювання, навіть не здогадуються, наскільки він особливий — цей десятирічний син ув’язненої у божевільні Джуді Маршал… 

Кінг, Стівен. Кінець зміни : роман / С. Кінг ; пер. з англ. Г. Яновської. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2016. - 448 с. (Шифр 821.111(73)/К 41)

Це піднесене і моторошне закінчення містичної трилогії про детективні розслідування Білла Ходжеса, розпочаті в романах «Містер «Мерседес» та «Що впало, те пропало», від всесвітньо відомого американького письменника і майстра хорору Стівена Кінга. Твір було анонсовано під час нагородження першого з цих романів премією Едгара Алана По як кращої книжки жахів 2015 року.
Один за одним здійснюють самогубство люди, що дивом вижили у натовпі, роздавленому божевільним «Мерседесом», та врятовані детективом Ходжесом на дитячому концерті. Але ж вбивця містер «Мерседес» знаходиться у психіатричній лікарні в стані напівовоча… Чий таємничий голос нашіптує страшні слова, після яких жити несила? Білл Ходжес шукає відповідь на це питання, а наввипередки з ним іде невблаганна смерть…

Кінг, Стівен. Крістіна : роман / С. Кінг ; пер. з англ. Любенко. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2017. - 576 с. (Шифр 821.111(73)/К 41)

Арні лузер. Хирляве посміховисько в окулярах у сталевій оправі й розсипом прищів на обличчі. У кожній школі є такий хлопець, якого дівчата наче не бачать. Арні жив собі таким, допоки не побачив Крістіну і не закохався в неї. І це геть не смішно від самого початку, хоч Крістіна — машина. А потім буде страшно…
Куплену за безцінь у злющого старигана Роланда Лебея стару «плімут-фурію» Арні почне потроху відновлювати. Та з кожним днем розвалюха з двома хижими плавцями набуватиме дедалі більш блискучого вигляду й чомусь віддалятиме Арні від друга Денніса, провокуватиме сварки з батьками. Арні позбудеться прищів, накачає плечі й познайомиться з вродливою дівчиною. Та Крістіна ні з ким не ділитиме Арні. Зло, що дрімало під капотом, прокинеться.

Кінг, Стівен. Ловець снів : роман / С. Кінг ; пер. з англ. В. В. Меренко. - 2-е вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2018. - 672 с. (Шифр 821.111(73)/К 41)

Укотре збираючись на традиційне спільне полювання, четверо друзів навіть і не здогадувались, що для декого з них воно буде останнім у житті. Бо тепер здобиччю стали вони: на них полює інопланетна сутність, якій потрібні люди-носії, щоб захопити ще одну планету. 
Єдиним шансом на порятунок стають незвичайні здібності. Багато років тому друзів наділив ними хлопчик, якого вони врятували. Але чи вистачить цього, щоб перемогти інопланетного супротивника?

        Кінг, Стівен. Протистояння : роман / С. Кінг ; пер. з англ.: С. Крикуна, Г. Яновської. -    Повне розшир. вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля. – 2017
        Т. 1. - 2017. - 576 с. (Шифр 821.111(73)/К 41)

Одного дня в колонку автозаправної станції містечка Арнетт врізається старий «шевроле», у салоні якого лежать тіла молодої сім’ї. Чарлі з дружиною та крихіткою-донькою тікали якнайдалі від лабораторії, де внаслідок збігу обставин на свободу вирвався небезпечний вірус. Так смертоносний Капітан Трипс почав свій вояж Америкою й світом, безжально забираючи життя людей. Тільки шестеро на тисячу залишаться живими.
Ті, кого не скосила хвороба, втратять своїх рідних і близьких, подолають відстані й перешкоди та гуртуватимуться, щоб побудувати новий світ. У кошмарах, які вони бачитимуть щоночі, приходитиме загадковий Темний чоловік. Апостол смерті, Рендалл Флеґґ провіщатиме прихід Зла і закликатиме приєднатися до нього. А Матінка Ебіґейл збиратиме тих, хто стане на позицію Добра. Так почнеться Протистояння…


Кінг, Стівен. Протистояння : роман / С. Кінг ; пер. з англ.: С. Крикуна, Г. Яновської. - Повне розшир. вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля. - 2017
         Т. 2. - 2017. - 576 с. (Шифр 821.111(73)/К 41)

Нищівна епідемія супергрипу забрала життя більшості населення Америки. Вцілілі потроху об’єднуються і починають свій шлях уперед - до розбудови нового суспільства. Одні - під покровительством матінки Ебіґейл - оселяються в Боулдері, інші ж приймають сторону Апостола смерті - Рендала Флеґґа і готуються до війни. Сили Флеґґа значно перевищують сили Добра. Чим завершиться Протистояння?


Немає коментарів:

Дописати коментар