субота, 5 грудня 2020 р.

 

З любов’ю про любов

«Для когось це просто книжка, а для мене – це мрія, яка ожила», - цими  словами розпочинає розмову з читачем молода буковинська авторка.  ЇЇ перша книжка побачила світ 2019  року і вже має прихильників, особливо, серед представниць прекрасної статі. І це не дивно,бо роман про кохання завжди знаходить відгук у жіночому серці.

Молода мама Ірина Шин протягом року писала свою першу дебютну книжку. Легка форма цієї ніжно-романтичної розповіді миттєво захоплює читача.


Шин, Іра. В обіймах Рима: [роман] / І. Шин; ред. Л.В. Звенигородська.- Чернівці: Друк Арт, 2019.-312 с.

Дії розповіді відбуваються в місті-мрії Римі. Головні герої Алесія та Фабриціо, Олівія і Александро, Каталіна та Петро, молоді, сучасні,  шукають  свою половинку. І кожен із них проходить власним шляхом випробувань, помилок, шляхом боротьби із самим собою. Сюжет роману поступово розкриває стан дівчини, що всіма силами намагається привернути увагу коханого хлопця. Та всі зусилля обертаються проти неї. І тільки доклавши чимало сил, отримуєш  результат – справжню любов.

«Муза до мене приходить після опівночі», - розповідає письменниця, творча уява якої  сприяє народженню нових книг. А ми, бібліотекарі та вдячні читачі, будемо чекати на зустріч із новими героями нових книжок.


Немає коментарів:

Дописати коментар