понеділок, 2 березня 2020 р.

Книга - це круто!
Читати - це корисно, модно, необхідно.
Впізнай себе серед  книжок!                                 
                                                                                                                                                       
                                                                                                                                                                                                                                                                      
         Світовий бестселер " Коти -Вояки"                                   -украінською.                                
Коти-Вояки (англ. Warriors) — серія пригодницьких романів-фентезі. Створена в 2001 р. британськими письменницями під загальним псевдонімом Ерін Гантер.

                

Оригінальна серія складається з майже 40 книг: серія розділена на п'ять циклів, в кожному з яких по шість книг, плюс окремі книги-путівники та комікси в стилі «манґа».

Книжки про Котів-Вояків займають винятково провідні позиції в світових книжкових рейтингах! Понад 30 000 000 читачів й фанів у всьому світі! 


                          Цикл "Пророцтва починаються"
                               
                                                             

                                                                        
                                                                           Гантер, Ерін. 
На волю!  : [роман: для серед. шк. віку] / Е. Гантер ; пер. з англ.: К. Дудки, О. Українця ; худож. О. Панченко. - Харкiв : АССА, 2019. - 304 с. - (Коти-вояки) (Цикл "Пророцтва починаються" ; кн. 1). -  (в палiт.) .                                                                                                   У хащах незайманого лісу дикі племена котів відчайдушно змагаються за свою територію і за право вижити. Що станеться з рудим хатнім котиком, який опинився в самісінькому центрі цих котячих війн? Тут його точно ніхто не погладить по загривку і не нагодує смачною їжею. У нього є вибір: або повернутися назад і бути живою іграшкою, або випустити на волю свої дикі інстинкти і стати справжнім вояком Клану…
                                                                                                                                                                           

                                                                                                       Гантер, Ерін. 
Вогонь і крига  / Е. Гантер ; пер. з англ.: К. Дудки, О. Українця ; оформ. О. Панченка. - Харкiв : АССА, 2019. - 336 с. - (Коти-вояки). - Парал. тит. арк. англ. мовою.  (в палiт.)    
                                                             
"Вогонь і крига" — друга книга серії світового бестселеру "Коти-Вояки". Продовження історії хатнього котика Рудька. Він залишив тепле і затишне життя домашньої кицюні. Тепер він — Вогнесерд, вояк Громового Клану диких котів. Полювання у лісових хащах, запеклі бійки з ворогами, ночівля під зоряним небом і повна свобода, яку ніхто не обмежує… Про що ще можна мріяти? Та чомусь Вогнесерд все частіше згадує своє минуле. Там були любов, тепло, ласка, а зараз навколо нього — холодна байдужість, нерозуміння і навіть неприхована ненависть. Чи стане він врешті своїм для Клану, за який ладен віддати власне життя? 



 Гантер, Ерін. 
Ліс таємниць/ Е. Гантер ; пер. з англ.: К. Дудки, О. Українця ; оформ. О. Панченка. - Харкiв : АССА, 2019. - 336 с. - (Коти-вояки). - Парал. тит. арк. англ. мовою. - (в палiт.)    


Крок за кроком Вогнесерд та його друзі намагаються викрити жахливі таємниці воєводи Громового Клану. Розгадка, здається, так близько — за декілька мишачих хвостів. Але доля знову збиває їх зі сліду та готує несподівані повороти подій. Можливо, і не варто сувати носа в чужі таємниці… Адже ніхто напевне не знає, чим обернеться для котів правда, яку приховує цей темний прадавній ліс.




Гантер, Ерін. 
Здіймається буря / Е. Гантер ; пер. з англ.: К. Дудки, О. Українця ; оформ. О. Панченка. - Харкiв : АССА, 2019. - 336 с. - (Коти-вояки). - Парал. тит. арк. англ. мовою. - (в палiт.) 
       
                                                                                                          
Вогнесерд став воєводою, але далеко не всі коти у захваті від цього. У Клані вже починають ходити чутки про те, що його воєводство стане передвісником жахливих подій. Як тут не позбутися віри у власні сили? До того ж, Вогнесерд залишився без підтримки найкращого друга, без порад мудрого вчителя, а власний учень зрадив його і зник у світі Двоногів. Але найбільше випробування ще попереду: у диких лісових хащах зачаївся давній ворог, який палає жагою помсти.






Гантер, Ерін. 
Небезпечний шлях  : [роман: для серед. шк. віку] / Е. Гантер ; пер. з англ.: К. Дудки, О. Українця ; худож. О. Панченко. - Харкiв : АССА, 2018. - 336 с. - (Коти-вояки) (Цикл "Пророцтва починаються" ; кн. 5). (в палiт.)                                                                                                                     П'ята книга серії світового бестселера «Коти-вояки». Лютий ворог став сильним і могутнім, як ніколи. Але Вогнесерду немає звідки чекати допомоги. Його Клан ще не оговтався після страшної пожежі, а провідниця знесилена і втратила віру. До того ж у лісі з’являється нова загроза, яка може знищити усіх котів Громового Клану.  





Гантер, Ерін. 
Темні часи  : [роман: для серед. шк. віку] / Е. Гантер ; пер. з англ.: К. Дудки, О. Українця ; худож. О. Панченко. - Харкiв : АССА, 2018. - 320 с. - (Коти-вояки) (Цикл "Пророцтва починаються" ; кн. 6). - Парал. тит. арк. англ. мовою. - (в палiт.).                                                               
Новий провідник Громового Клану разом із даром дев’яти життів отримує від пращурів-вояків загрозливе застереження: «Лев із тигром зустрінуться в битві, і кров запанує над лісом». Що означають пророчі слова Зореклану? Намагаючись розгадати цю загадку, Вогнезір робить усе можливе, аби захистити Громових котів від жорстокої помсти давнього ворога. Та він навіть і не підозрює, що тепер у його лапах не тільки майбутнє власного Клану, але й усього лісу. 




Немає коментарів:

Дописати коментар