вівторок, 18 серпня 2015 р.

ДЛЯ ВАС, ЧАРІВНІ ПАНІ! КНИГИ ПРО КОХАННЯ!


Бекитт, Лора.
Дочери Ганга : роман / Л. Бекитт. - Харьков ; Белгород : Клуб семейного досуга, 2014. - 480 с.  10000 экз.(84(4РОС)6/ Б 42)
Індія. XIX століття. Для індійської вдови є лише два шляхи – згоріти разом з чоловіком у похоронному багатті, або провести решту життя у притулку…
            Сона не готова з цим змиритися. Щоб бути разом із коханим Аруном, вона тікає з притулку – і Ратна слідом за нею. На них чекають страшні випробування – війна, розлука з коханими, людська жорстокість,,, Але щастя варте того, щоб за нього боротися.








Грегорі, Філіппа.
Біла принцеса : роман / Ф. Грегорі. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2015. - 592 с.  7000 экз. (Шифр 84(4ВЕЛ)6/ Г 79)
Англія. Йорки зазнали поразки у війні Білої та Червоної троянди – трон посів Генрих Тюдор. Щоб об’єднати країну, він має одружитися з Єлизаветою Йоркською – принцесою з роду запеклих ворогів. Серце красуні віддано іншому, але вона мусить урятувати свою родину від страти… Невдовзі до країни повертається брат Єлизавети, якого всі вважали загиблим. Він намагався повернути престол. Юна королева мусить обирати між чоловіком і сином та рідними, які прагнуть влади…








Донован, Сьюзан.
Семь грехов куртизанки : роман / С. Донован, С. Брэдли. - Харьков ; Белгород : Клуб семейного досуга, 2014. - 320 с. - (Соблазн и грех : лучшие любовно-эротические романы)  31000 экз. (Шифр 84(7СПО06/ Д 67)
            Життя Пайпер, скромної доглядачки музею, перевертається , коли вона знаходить таємний щоденник відомої куртизанки XIX століття. Подорож по відвертих сторінках розкриває в дівчині невідомі їй до цього часу почуття й бажання… І коли в її житті з’являється чоловік, в якого вона колись була безнадійно закохана, Пайпер використовує щоденник куртизанки як підручник зі зваблення… і тепер її обранець не в силах встояти!







Рогашко, Алла.
Осіннє Рондо місячної ночі : роман / А. Рогашко. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2015. - 208 с.  4000 экз.(Шифр 84(4УКР0/ Р 59)
            Старовинні вулички чарівного Львова… Кохання, яке переживає цілі століття і знову народжується через багато років…Карколомні збіги, містичні події, морок часу, давні таємниці та забуті трагедії…
            Щоночі Любка бачить дивні сни, у яких вона кохана – і закохана. Щоночі вони зустрічаються під ліхтарем… І одного разу вона кидає все і вирушає до міста своєї мрії, щоб знайти незнайомця зі снів… Невже це справді її доля? А може, то душі давно померлих закоханих намагаються віднайти  одна одну?
            Врешті кожен здобуває найважливіше. Кохання на роздоріжжі віків. Кохання, непідвласне часу…




Рэмзи, Сара.
Мед его поцелуев : роман / С. Рэмзи ; пер. с англ. Т. Ивановой. - Харьков ; Белгород : Клуб семейного досуга, 2014. - 320 с. - (Соблазн и грех : лучшие любовно-эротические романы)  31000 экз.(Шифр 84(7СПО)/ Р 96)
            Англія. 1812 рік. Молодому графу Карнечу мають представити його майбутню наречену, міс Етчінгем. Їхній майбутній шлюб – справа вигідна для обох сторін. Але от біда – на оглядини Етчінгем приїхала разом зі своєю подругою, сміливою та яскравою Емілі. І з першого погляду граф і красуня зрозуміли: іскра, що проскочила між ними, здатна розпалити величезне полум’я.








Хелваджи, Эмине.
Дочь Роксоланы : роман / Э. Хелваджи. - Харьков ; Белгород : Клуб семейного досуга, 2014. - 352 с.  9000 экз.(84(4УКР=РОС)6/ Х 36)
            Османська імперія. XVI століття. За мусульманськими повірями народження двійні – поганий знак, і друга дитина – дитя шайтана. Тому султан дізнався тільки про одну з дочок, а маленька Орися стала таємницею чарівної Роксолани. Сестри росли в палаці й часто мінялися ролями, дивом уникаючи викриття. Якось вони знайшли в покинутій вежі бранців – молодих і пригожих Тараса та Єжи. Уперше в житті дівчата закохалися і,щоб бути разом з обранцями, організували  втечу. Але в призначений час тільки одна з них знайшла сили кинути все й піти за коханим на край світу…





Эмерсон, Кейт.
Тайные желания короля : роман / К. Эмерсон. - Харьков ; Белгород : Клуб семейного досуга, 2014. - 400 с.  15000 экз.(Шифр 84(7СПО)6/ Э 54)
            Юною фрейліною Анною Стаффорд зачарований не лише її чоловік. Вона привернула до себе увагу… самого Генріха VIII. Але серце Анни розривається між коханням до чоловіка і непереборним потягом до друга короля, молодого сера Вільяма Комптона. Красуні, яка опинилася в центрі небезпечного любовного трикутника, доведеться зробити нелегкий вибір…

Немає коментарів:

Дописати коментар