вівторок, 19 січня 2021 р.

                                  І знову нові надходження літератури

 

з Українського інституту книги за програмою поповнення бібліотечних фондів. До вашої уваги - відомий американський письменник, в творчому доробку якого понад 2 сотні творів, чверть з них книги-бестселери у стилях жахи, фентезі, трилер, містика. 


Кінг, Стівен.

Інститут  : роман / С. Кінг ; пер. з англ.: А. Рогози, В. Куча. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2020. - 608 с. - Парал. тит. арк. англ. мовою.

Тієї ночі почався кошмар. Батьків Люка вбили, а самого хлопця закинули в позашляховик та повезли в невідомому напрямку. Він приходить до тями в місці, яке називають Інститутом. Таке собі гетто для дещо… незвичайних дітей. Їх викрадають і тримають тут, наче піддослідних щурів. Директорка місіс Сіґсбі та співробітники цієї зловісної установи безжально «викачують» з дітей їхні телепатичні й телекінетичні здібності. Нова знайома Люка каже, що звідси неможливо втекти. Але він має спробувати…

Кінг, Стівен.

Кінець зміни  : роман / С. Кінг ; пер. з англ. Г. Яновської. - 2-ге вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2020. - 448 с. - Парал. тит. арк. англ. мовою.

Фінальний роман трилогії  про детектива Білла Годжеса, чиї рослідування в «Містері Мерседесі» і «Що впало, то пропало» пов’язані з містичною особистістю комп’ютерника-вбивці Брейді Гартсфілда. Під загрозою опиняються підлітки, які колись були врятовані детективом від вибуху на концерті. Але ж знешкоджений Містер Мерседес перебуває у лікарні… Чий таємничий голос нашіптує страшні слова, після яких жити несила? Білл Годжес шукає відповідь на це запитання, а наввипередки з ним іде невблаганна смерть…

Кінг, Стівен.

Крістіна : роман / С. Кінг ; пер. з англ. О. Любенко. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2021. - 576 с. - Парал. тит. арк. англ. мовою.

Якось дорогою зі школи Анрі побачив її – Крістіну. Розвалену та заіржавілу «плімут-фурію» 1958 року, що дивом не потрапила на звалище… І закохався, як досі не закохувався у жодну дівчину. Доводячи до ідеалу стару машину, придбану в навіженого старигана, тихий і зацькований невдаха Анрі й сам перетворюватиметься на найпопулярнішого хлопця школи. Але разом з упевненістю з’явиться жорстокість. Вони з машиною стануть наче єдиним цілим. Коли одержимість Крістіною по-справжньому налякає друзів Анрі і вони схочуть звільнити його від цієї небезпечної залежності, прокинеться справжнє зло. І Крістіна вирушить на полювання…

Кінг, Стівен.

Піднесення  : роман / С. Кінг ; пер. з англ. В. Куча. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 160 с. - Парал. тит. арк. англ. мовою.

Мене звуть Скотт Кері. І останнім часом я почав худнути. Ви подумаєте: «Ну й що тут такого незвичайного?» Річ у тому, що з кожним днем я легшаю і легшаю, але не змінююся зовні. Одного дня я можу просто відірватися від землі і… Розумієте? Мій лікар каже: будемо спостерігати за ситуацією. Я не знаю, що це — хвороба чи якась аномалія. У цьому містечку завжди відбувалися дивні речі. І тепер вони відбуваються зі мною…

Кінг, Стівен.

Стрілець.Темна вежа : роман / С. Кінг ; пер. з англ. О. Любенко. - 3-тє вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2020. - 240 с. - (Цикл "Темна вежа"). - Парал. тит. арк. англ. мовою. - На обкл. зазнач.: Масштабна екранізація.

Це перша книжка зі славнозвісної епопеї «Темна вежа». Серія розповідає про пригоди Роланда, який був лицарем-стрільцем у рідній країні, що її згадує із сумом. Через зраду придворного Мартена , що став коханцем його матері, Роланд  має вирушити у далекі мандри. Його метою стає пошук Темної вежі. Роландові необхідно пройти по слідах чоловіка в чорному, який залишає по собі численні смерті… І ось чоловіка в чорному переможено. Чи стала Вежа ближчою хоч на крок?

Ці та інші книги від «короля жахів» запитуйте у відділі абонемента.

Немає коментарів:

Дописати коментар