середа, 6 травня 2020 р.


Олексій Волков - маестро інтелектуального детективу.

10 травня виповнюється 55 років майстру детективного жанру та поету-пісняру, члену Національної спілки письменників України, переможцю літературних конкурсів «Золотий бабай», «Коронація слова», лауреату премії «Золотий пістоль» - Олексію Михайловичу Волкову.
Лікар за професією і хірург за покликом душі (працює в Козівській центральній районній лікарні), написання книжок вважає своїм хобі. Почав писати ще в студентські роки, коли навчався в Тернопільському медичному інституті, а першими читачами рукописів були рідні та друзі.
    В доробку майстра 15 гостросюжетних романів, збірка оповідань та кіносценарій.  Пропонуємо вашій увазі книги письменника, які є у відділі абонемента нашої бібліотеки.

Волков, Олексій.
    Емісар : роман / О. Волков. - К. : Нора-Друк, 2012. - 288 с. - (Морок). - 2000 прим.
Головний герой роману грає нав’язану йому роль загадкового емісара. Хитросплетіння сюжету маневрує на межі реального. Інтриги спецслужб, підступні пастки і карколомні викриття не завадять головному герою попри все йти до втілення мрії всього життя — зіграти роль у кіно за власним сценарієм.
 
Волков, Олексій.
 Виконавець : роман / О. Волков. - Київ : Зелений пес ; Київ : Джерела М, 2005. - 288 с. - (Золотий бабай. Трилер). - 1000 прим.
Він жив як усі – ходив на роботу, любив жінок, але хтось обрав його виконавцем своєї волі, і в одну мить все змінилося. Смертельна небезпека кидає його у вир пригод, і щоб не загинути, можливо, доведеться… Психологічний трилер не відпустить читача до останньої сторінки. 

Волков, Олексій.
День відбуття : роман / О. Волков. - Київ : Зелений пес ; Київ : Джерела М, 2004. - 288 с. - (Золотий бабай. Трилер). - 1000 прим.
У трилері письменник повертається до містичних мотивів і, як завжди,  за динамічним сюжетом приховує багато загадок та серйозних питань. І кожен читач тут знайде своє. Варто тільки пошукати.


Волков, Олексій.
Подорож у безвихідь : роман / О. Волков. - Київ : Зелений пес ; Київ : Гамазин, 2006. - 288 с. - (Золотий бабай. Детектив). - 2000 прим.
Ніколи не знайомтеся в електричках. Бо невідомо, куди заведе вас випадкова попутниця, невідомо, які її проблеми доведеться вирішувати, від яких ворогів ховатися. Ось, наприклад, герой роману не дотримався цього простого правила і вскочив у таку халепу…

Волков, Олексій.
Мертві квіти  : роман / О. Волков. - Київ : Нора-Друк, 2013. - 320 с. - (Морок). - 3000 прим.
Герою роману випадок дарує книгу пророцтв. Що це – шалена удача? Адже тепер неприємності не підстережуть зненацька. Чи навпаки – важкий хрест?.. Чи зможе той, хто майстерно комбінує на шаховій дошці, прорахувати ходи наперед у реальному житті, де проти тебе сідає грати всемогутня та безжальна доля, а ціна однієї помилки

Волков, Олексій.
Вовчий місяць : роман / О. Волков. - Київ : Нора-Друк, 2016. - 464 с. - (Морок) (Коронація слова). - Нагороджений спецвідзнакою Міжнар. літ. конкурсу "Гранд-Коронація слова-2015". - 2000 прим.
Герой роману, колишній вчитель історії, під Новий рік в глушині українських лісів відкопує унікальну знахідку. В цей же час один з найвпливовіших магнатів Південної Америки таємно вирушає в Україну, де на момент його приїзду скоєно кривавий резонансний злочин - масовий розстріл людей. Не пов'язані, на перший погляд, між собою події стають основою карколомного сюжету, де головний герой змушений протистояти цілому світу. Проти нього безжальна корумпована система. Чи можливо перемогти в такій ситуації?

 Волков, Олексій.
Переможець отримає все : [роман] / О. Волков. - Київ : Зелений пес : Гамазин, 2007. - 416 с. - (Маестро інтелектуального детективу). - 2000 прим.
Коли хтось загадковий спробує очорнити світ, у якому ти живеш, ти повстанеш, аби перемогти. Бо лиш сильні чоловіки вміють перемагати, бо лише переможці отримують все!

Волков, Олексій.
Шпиталь : роман / О. Волков. - Київ : Нора-Друк, 2018. - 400 с. - (Морок). - 1500 прим.
Таємниці старого монастиря, на території якого розміщується звичайна районна лікарня, не дають спокою колективові хірургічного відділення, адже в цих стінах в різні епохи побували і лицар-тамплієр, і особистий хірург Наполеона, і польський магнат… Чи стане медикам сил та наснаги розплутати ці таємниці і дістатися захованого скарбу?

Тож, любі читачі, приємних вам відчуттів і якнайліпших вражень!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар