понеділок, 30 березня 2015 р.

Ювілей улюбленого автора - свято для бібліотеки і читачів

На поетичному Олімпі України серед інших славних імен уже багато років і навіть десятиліть живе  "нерозгадане чудо", "неймовірний птах", "казка казок", "голос народу", "пілігрим вічності", "і мудра і дитя", котра нічим не осквернила душу Ліна Костенко.
Ліна Костенко - поетеса-шістдесятниця, страдниця, поет кінця ХХ століття, але ще більшою мірою Поет ХХІ століття, вона знана і любима не лише в Україні, а й у світі.
Поетична зоря Ліни Костенко освітила дорогу в літературу цілій когорті молодих талантів. Тематичний обрій поетеси досить широкий. Самобутність її в тому, що вона художньо осмислює загальнолюдські цінності. 
З нагоди  поважного ювілею поетеси 25 березня відділ абонемента провів літературний вечір "Поетичне слово Ліни Костенко". В ході заходу звучали улюблені поезії та пісні на вірші поетеси у виконанні користувачів відділу. Цікавими були виступи викладача ЧНУ ім. Юрія Федьковича, кандидата філологічних наук, доцента кафедри української літератури Чолкан Валентини Андріївни та давнього читача абонемента поета та громадського діяча Обдуленка Віктора Олексійовича.
На захід були запрошені студенти 2-го курсу ВПУ №3. 
Зустріч пройшла в дружній і невимушеній атмосфері.


,















Немає коментарів:

Дописати коментар