середа, 19 лютого 2020 р.


                         Книга - це круто!
     Читати - це корисно, модно, необхідно.
       

          Подружжя  Володимир Лис і Надія  Гуменюк   у числі тих небагатьох  сучасних українських  письменників, які створили власні  художні світи. Їхня  творчість має і всеукраїнський, і  міжнародний резонанс, це своєрідно-неповторна духовна візія. Обох єднають  талант, спільна  щаслива доля  під зорею взаємної любові, глибинне усвідомлення власної місії та дивовижна, невтомно-самовіддана праця на ниві українського слова.
Волиняни  Надія Гуменюк і Володимир Лис діляться своїми доробками.              
















 Лис, Володимир 
Обітниця : [роман] / В. С. Лис. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 352 с.  (в палiт.) .

     Хтось дізнався про давній гріх старого Антона Личака, надіслав листа з єдиним реченням: «Час повертати борг» - і збурив його спокій. А в сусідки Ольги своя драма: її син закохується в дочку бізнесмена Єгора, і та відповідає взаємністю, - але юна пара не знає, що насправді вони брат і сестра. Повертається з колонії Богдан, засуджений за вбивство, якого не чинив. Його дружина обрала щастя з іншим, а донька й не підозрює, що в неї є тато. А ще поруч сестра дружини Віка і дивачка сусідка Алевтина, про яку в Старому місті ходять моторошні чутки…
Долі мешканців вулички з символічною назвою Обітниця переплітаються в тугий вузол, де свої драми і щемливі стосунки, давні й теперішні почуття. Кожен з них давав свою обітницю. Та чи кожен дотримався її крізь час?



     
Гуменюк, Надія. 
Дожити до весни  : роман / Н. Гуменюк. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2018. - 240 с. -  (в палiт.) .                                                                      Життя як детектив. Життя як драма. Життя як воскресіння…
Три захопливі історії: про кохання і зраду, любов і ненависть, надію і випробування, що туго вплетені в суспільні реалії України. Анна. Єва. Анабель. Що їх поєднує? А може, це сюжет однієї жіночої долі, дуже непростої, непередбачуваної, сповненої таємниць, із карколомними поворотами? Бо ж тричі мала розпрощатися з життям онука поліського скрипаля Луки Баскаля, остання гілочка родинного дерева, коріння якого — поліська красуня та наполеонівський офіцер. Лейтмотивом усього роману є сповідь червоної скрипки, що мандрувала з Парижа на Волинь і стала своєрідним свідком як історичних подій впродовж двох століть, так і особистих людських злетів та падінь.
      

Немає коментарів:

Дописати коментар