четвер, 20 лютого 2020 р.

Книга - це круто!
Читати - це корисно, модно, необхідно.
Впізнай себе серед  книжок!   












                                                           Бредбері, Рей. 
Все літо наче ніч одна :   100 оповідань; у 2 кн. / Р. Бредбері. - Тернопiль:Навч. кн. - Богдан, 2019.   Т. 2, Кн. 1. - 2019. - 544  с. -  (в палiт.)                                                                                          
       





           


  Бредбері Рей.                  
Все літо наче ніч одна: 100  оповідань; у 2 кн. / Р. Бредбері. - Тернопiль:Навч.кн. - Богдан, 2019. Т. 2, Кн. 2. - 2019. - 480 с. (в паліт.)                                           
                                                                                                                                                                                                                                 
До видання увійшли 100 відібраних самим автором оповідань. Українською мовою абсолютна більшість з них друкується вперше. Цікавою для шанувальників фантастики є передмова Рея Бредбері, у якій він говорить: «Я ніколи не керував своїми історіями, радше вони управляли мною. Як тільки одна з них мене кликала, наказувала дати їй голос, форму та життя, я слідував пораді, якою ділився і з іншими письменниками: стрибай зі скелі, а крила з’являться в польоті. За шістдесят з лишком років я зіскакував зі стількох обривів, шалено мучив машинку, аби врешті закінчити новелу м’яким приземленням…». В передмові автор розповідає про причини «появи» того чи іншого твору і надає ґрунтовні примітки та «паспорти» кожного оповідання. 


Немає коментарів:

Дописати коментар