вівторок, 12 листопада 2019 р.



Нові книги на будь-який смак!

 Знайди 

серед них свою!




821.111(73)

К 41

Кінг, Стівен. 

Аутсайдер: роман / С. Кінг ; пер. з англ. А. Рогози. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 592 с.


Тренер молодіжної бейсбольної команди, викладач англійської, чоловік та батько двох доньок. Усе це про Террі. Так, про таких кажуть «класний чувак», з таким усі хочуть дружити і такому не бояться позичити грошей. Так, Террі крутий. А ще — убивця. Це ж він вчинив ту моторошну наругу над нещасним одинадцятирічним хлопчиком? Так, він. Хто б міг подумати, Террі, хто б міг подумати… Поліція має усі докази. А Террі — залізобетонне алібі: на момент убивства він перебував у іншому місті. Та як людина може бути у двох місцях одночасно?

Що відбувається в містечку? Тут живе дещо жахливе. Те, що, напевно, може набувати людської подоби. Чи те, що нарешті скинуло з себе маску людини та почало свої криваві жнива…

821.111(73)

К 41

Кінг, Стівен. 

Історія Лізі: роман / С. Кінг ; пер. з англ. В. Шовкуна. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 624с.  


Покійний чоловік Лізі, Скот Лендон, був відомим письменником. Іноді здавалося, що він продав душу дияволу і саме за це отримав свій надзвичайний талант. Після смерті чоловіка жінці докучають літературознавці, які будь-що прагнуть заволодіти творчими доробками Скота. Та коли жінка береться за впорядкування його творів, то розуміє, що в житті Скота було дещо жахливе, моторошне. Щось таке, із чого він черпав натхнення, за яке потім заплатив своїм життям. Ким насправді був Скот? Лізі починає блукати в лабіринті секретів минулого. Ще трохи, і знайти вихід буде неможливо…



            

821.111(73)
К 41
Кінг, Стівен. 

Воно: роман / С. Кінг ; пер. з англ.: О. Красюка, С. Крикуна, А. Рогози. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 1344 с. - (Масштабна екранізація)

           

Колись давно семеро підлітків лицем до лиця зіткнулися із невимовним Жахом — і змогли перемогти. Але багато років по тому істота, що не має імені, повертається, щоб помститися… Воно наче випірнуло з нічних кошмарів. Воно живиться страхом і ненавистю. Воно причаїлося всюди… Старі друзі мусять зустрітися з Ним і знову зазирнути у вічі справжньому жаху…
             
           


821.111(73)
К 38
Кіз, Деніел. 
Таємнича історія Біллі Міллігана: роман / Д. Кіз ; пер. з англ. О. Стусенко. - 3-тє вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 512 с. - (Світовий бестселер)


Цього ранку він прокинувся від того, що лягаві вдерлися в будинок і звинуватили у зґвалтуванні трьох жінок. Але він упевнений, що не робив цього! Принаймні не пам’ятає. Але чому? Можливо, якась із двадцяти трьох особистостей, що мешкали у його свідомості, замовчувала цей факт? Психіатри ще не стикалися з такою хворобою. Чи скоїв Мілліган усі ці злочини, чи він талановитий актор, який пошив усю Америку в дурні?
Таємнича історія заснована на реальних подіях. Деніел Кіз особисто спілкувався з Біллі, а також з усіма, хто був причетний до цієї справи.



94(100)
Х 20
Харарі, Ювал Ной. 
Людина розумна. Історія людства від минулого до майбутнього / Ю. Н. Харарі ; пер. з англ. Я. Лебеденка. - 2-е вид., випр. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 544 с. 


Дослідження, яке ламає уставлені уявлення про земну історію від появи людини і народження мови до наших днів та примушує задуматись: шлях розвитку наших предків міг би бути зовсім іншим. Долучіться до історичної розвідки і вас приголомшать неочікувані і сміливі припущення. У книжці ви не знайдете нудної хронології і сухих дат, але разом з автором будете розмірковувати про численні “Чому?”.
Автор книги — доктор Юваль Ной Харарі, професор кафедри історії Єврейського університету в Єрусалимі.






243(540)
Д 15
Далай-Лама. 
   Книга радості. Вічне щастя в мінливому світі / Далай-Лама, Д. Туту ; пер. з англ. Т. Микитюк. - 2-е вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 400 с. : іл., фот. - (The New York Times)


Світові духовні лідери, лауреати Нобелівської премії миру, Далай-лама і Десмонд Туту діляться секретами, що допоможуть поглянути на себе і власне життя по-новому. Автори навчать, як досягти духовної гармонії, розкажуть про причини виникнення негативних емоцій і про те, як давати їм раду. Радість закладено в кожному з нас, це почуття не залежить від соціального статусу, матеріального добробуту, сім’ї чи кар’єри. Стань щасливішим уже сьогодні!
У цій книзі ви знайдете практичні поради, медитаційні вправи, історії з життя, що надихають і дарують можливість змінити кожен день на краще.






159.964.2
Б 51
Берн, Ерік. 

Ігри, у які грають люди. Світовий бестселер із психології стосунків / Е. Берн ; пер. з англ. К. Меньшикової. - 3-тє вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 256 с.


Доктор Ерік Берн розкриває таємні прийоми, які керують нашим життям. Усі ми, не усвідомлюючи цього, постійно граємо в ігри — подружні та сексуальні, серйозні ігри з керівниками та суперницькі ігри з друзями, в ігри, що визначають статус та сімейні сутички. Автор детально описує понад 120 ігор, у які ми граємо самі та у які нас залучають навколишні. А також дає поради для тих, хто хоче навчитись протистояти прийомам ігор, у які вас намагаються втягнути... 





821.161.2'06
К 67
Корній, Дара. 
Поруч з тобою: збірка / Д. Корній, Н. Доляк, М. Іванцова. - 2-е вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 224 с.



Це химерне сплетіння людських доль, облич випадкових перехожих, кохання й розлуки, щастя і сліз, серпанку смутку й візерунків надії. Це історії про нас, про тих, хто поруч та кого немає; про коханих, заради яких ми ладні на все, але які не завжди готові віддячити тим самим; про близьких і друзів; про тих, кого втрачаємо, і тих, кого знаходимо в круговерті життя.


398.4(=161.2)
Б 90
Буйських, Юлія. 
Жіночі образи української міфології. "Колись русалки по землі ходили" / Ю. Буйських. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2018. - 320 с.


Ця книжка - поєднання наукової інтерпретації міфологічних вірувань і уявлень українців та «живих» усних текстів, записаних авторкою від носіїв традиції в різних регіонах України. Традиційні жіночі постаті української міфології проаналізовані разом із такими явищами культури, як народна релігійність і народна медицина. Книжка орієнтована на широку читацьку аудиторію та буде цікавою кожному, хто прагне поглибити свої знання з української культури. 




       821.161.2'06
К 59
Кокотюха, Андрій. 
Багряний рейд: роман / А. Кокотюха. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 288 с.



Книга переносить читача до подій 1944 року, коли повстанське командування надзвичайно активно працювало над розгортанням антирадянського підпілля на Житомирщині та Київщині, намагалося поширити повстанський рух в наближених до столиці лісових масивах і навіть робило спроби проникнути в напрямку чернігівських лісів. Сюжет книги — міцно зв’язані реальні події та художній домисел автора.
   






94(477)
П 39
Плохій, Сергій. 
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до Незалежності / С. Плохій ; пер. з англ. Р. Клочка. - 2-е вид. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 496 с. : рис., фот.  

Книга цікаво й доступно розповідає про історію нашої держави від часів Геродота до подій на Сході України сьогодні. Це авторитетне видання допоможе краще зрозуміти події минулого, а через них – і наше сьогодення. Автор фокусує увагу на українцях як найбільшій демографічній групі, а згодом – головній силі, що стояла за створенням сучасної нації. Дізнайтеся, як наші предки «призвали варягів на царювання», як наша країна боролася за право бути незалежною, пройшла крізь часи кріпацтва, комуністичного терору й Голодомору, Другої світової війни та врешті-решт отримала незалежність. «Брама Європи» — це правдива історія нашої країни, наших прагнень та життя! Пориньте у спогади предків та їхні долі, що вирішили наше сьогодення!


Немає коментарів:

Дописати коментар