вівторок, 12 листопада 2019 р.


Нові книги на будь  -який смак!

 Знайди 

серед них свою!





821.161.2'06
Ш 66
Шкляр, Василь. 
Самотній вовк (Елементал): роман / В. Шкляр. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 224 с.






                                                                  

   «  Самотній вовк»   (під   попередньою назвою  Елементал») — найдинамічніший роман Василя Шкляра, написаний на основі реальних подій. Українець, вояк Французького іноземного легіону, отримує надважливе завдання — вивезти з окупованої Чечні дочку генерала, на яку полюють російські спецслужби. Легіонер охоче вирушає в «гарячку точку» не лише завдяки фантастичній винагороді — до Чечні втекла його дівчина разом з тамтешнім командиром кримінального угруповання. Воїн-одинак розпочинає вкрай небезпечний двобій з московськими людоловами… Але чим насправді було це завдання і яка роль належала дочці генерала? Відповідь на це запитання приголомшить читача.  






821.161.2'06
Ж 15
Жадан, Сергій. 
Ворошиловград: роман / С. Жадан ; худож.-оформлювач В. Трубчанінов. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 320 с. + 4 кол. вкл. арк. 





       

 Пил доріг,   їржаві бензоколонки, втомлені автобуси, старі "хрущовки"... Місто, що залишилось десь поза часом. Дивні люди, які займаються дивними справами. Абсурд - та водночас "справжність" існування... Герман повертається до містечка свого дитинства у степах Донбасу, щоб знайти зниклого брата і врятувати його бізнес. Проте реальність виявляється хиткою, майбутнє - невизначеним, а минуле викликає надто гостру ностальгію... Лірична і жорстка, соціальна і метафізична, меланхолійна і реалістична історія, сповнена безмежних просторів, спогадів, сновидь, мрій, джазу та духу справжньої дружби.
За версією конкурсу "Книга року Бі-бі-сі" роман "Ворошиловград" став кращою книгою десятиліття!


Немає коментарів:

Дописати коментар