четвер, 11 липня 2019 р.

Книга - це круто!
Читати - це корисно, модно, необхідно!
Впізнай себе серед книжок!


































Еспозіто, Клої. Шалена [Текст] : роман / К. Еспозіто ; пер. 
з англ. Ю. Максимейко. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2018. - 352 с. 
Елізабет та Алвіна — сестри-близнючки. Проте однакова зовнішність — єдине, що є у них спільного. Світогляд, звички, вподобання — геть в усьому сестри кардинально різняться між собою. Навіть внутрішні органи у них від народження розташовані дзеркально. Елізабет тиха та спокійна, завжди елегантна, доглянута, одружена із заможним красунчиком італійцем та виховує чудового сина. Алвіна ж пиячить та встряє у небезпечні пригоди, зависає в соцмережах, бреше, називає себе «поганою злою сестрою» і дуже цим пишається.

Несподівано Бет запрошує до себе непутящу сестричку, яку саме звільнили з роботи і вигнали з квартири. Алві хапається за цей шанс і вирушає до спекотної Сицилії. А одного дня Елізабет гине, однак сестра приховує її смерть, бо тепер може зайняти її місце і жити в розкоші. Хоча насправді Алві втрапила у велику халепу… Та що, як саме це було її найбільшою мрією?

Еспозіто, Клої. Погана [Текст] : роман / К. Еспозіто ; пер. з англ. Н. Третякової. - Харкiв : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 336 с.
Живеш чужим життям — вирішуй чужі проблеми. В комплекті з розкішними апартаментами Алвіна отримала від убитої сестри-близнючки Бет її чоловіка-мафіозі та коханця. Обох довелося «прибрати», бо вони забагато знали. І тепер Алві розпочинає нову гру: вона — коханка Ніно, гангстера з Коза ностра.

Разом вони готуються провернути цікаву та небезпечну оборудку. Та, прокинувшись одного ранку в готелі, Алві знаходить записку: «якщо зможеш мене спіймати — працюватимемо разом». Отож вона починає полювання на зрадника Ніно. Він гадав, що зміг втекти від неї. І це найжахливіша помилка в його житті…

Немає коментарів:

Дописати коментар