понеділок, 1 липня 2019 р.

Цікаві книги чекають на вас!


Сміт, Деніел. Думати, як Білл Гейтс  / Д. Сміт ; пер. з англ.  М. Пухлій. - Київ : КМ-БУКС, 2018. - 208 с. 

Книга "Думати, як Білл Гейтс" про визначальні мотиви, рішення та філософські погляди Білла Гейтса, найвидатнішого бізнесмена світу, що відіграв вирішальну роль у створенні компанії Microsoft. Навчіться думати, як Білл Гейтс, дізнавшись, яким чином він розвинув свої ділові якості, обігнав усіх конкурентів, подолав чимало перешкод і вистояв за вкрай несприятливих обставин.


Сміт, Деніел. Думати, як Шерлок Холмс  / Д. Сміт ; пер. з англ. О. Чупи. - Київ : КМ-БУКС, 2019. - 184 с.

«Ви дивитеся, але не спостерігаєте. Різниця очевидна». Такими були слова геніального детектива Шерлока Холмса, звернені до доктора Вотсона, якому не вдалося застосувати методи Холмса. У книжці «Думай як Шерлок Холмс» ти дізнаєшся, як розвинути спостережливість, пам'ять та логіку за допомогою методів і прийомів найвідомішого у світі детектива.

Ознайомишся із сучасними техніками та теоріями з найрізноматнітніших напрямків, таких, як методи НЛП (нейролінгвістичне програмування), розвиток пам'яті, мова тіла, обробка інформації та швидкісне читання. Ця дивовижно практична книжка дозволить тобі побачити світ по-новому і, що ще важливіше, вразити людей навколо себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар