вівторок, 26 вересня 2017 р.

Простір слова


Простір слова


Відділа абонемента Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Михайла Івасюка є творчим салоном для багатьох читачів. Кожен хто сюди потрапляє отримує унікальну можливість поринути в світ книги, а книг тут понад 80 тисяч.



В такій атмосфері просто неможливо відмовитися від творчості. Клжен користувач, який приходить сюди ділиться своїми думками про прочитані книги, величезною купою емоцій та захопленою інтонацією розповідає про те, що сподобалось, ну і звичанйо те, що могло б бути іншим.
Відділ абонемента — це не лише простір книги, а і простір слова. А коли є такий простір, значить потрібно висловлюватися. 


Літературний клуб “Простір слова”, саме те зерно, яке проростає в стінах цього відділу. Можна читати своє, можна читати та обговорювати твори інших авторів, можна смакувати чай та спілкуватися про все. Вперше “Простір слова” відкриє свої таємниці 28 вересня о 19:00 під час загадкової вечірки до дня бібліотек “SunSet-вечір в бібліотеці”, чекаємо на вас з гарним настроєм і чудовою атмосферою, відділ абонемента — 1-й поверх. Захопіть з собою книгу, будемо читати осінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар