понеділок, 30 січня 2017 р.

Для Вас, користувачі! Нові книги на абонементі!

Дюпюи, Мари-Бернадетт.
Возлюбленная кюре [Текст] : роман / М. -Б. Дюпюи ; пер. с фр. Н. Чистюхиной.- Харьков: Книжный Клуб «Клуб Семейного Досуга»; Белгород: ООО «Книжный клуб «Клуб семейного досуга», 2016. - 272 с. (Шифр 84(4ФРА)/ Д96)
         Призвание кюре – служить Богу, но дух его слаб перед соблазнами женского тела.Увидев свою новую прихожанку Матильду де Салиньяк, Ролан буквально терцет голову. Красавица не любит свого мужа, потому вскоре аббат увлекает Матильду в вихрь тайных страстей. Но у грешных порывов есть своя цена…



Клейнман, Пол.
Психологія 101: факти, теорія, статистика, тести й таке інше! [Текст] / П. Клейнман ; пер. з англ. Ю. Кузьменко.- Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. - 240 с. (Шифр 88/ К48)
         Це видання – справжній путівник у світі класичної та сучасної психології для тих, хто вперше зацікавився цією наукою або прагне краще зрозуміти себе та поведінку людей. Отримати просте пояснення складних наукових термінів, познайомитися з біографіями видатних наковців-психологів та основами їхніх відкритів. А ще: навчить виміряти кохання за шкалою Зіка Рубіна; намалює психологічний портрет Адольфа Гітлера; познайомить із теорією шести рукостискань…


Лис, Володимир Савович.
Графиня [Текст] : роман / В. С. Лис.- Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. - 224 с. (Шифр 84(4УКР)6/ Л63)








Лис, Володимир Савович.
Діва Млинища [Текст] : роман / В. С. Лис.- Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. - 368 с. (Шифр 84(4УКР)6/ Л63)
         Дві книги від справжнього феномена сучасності. Журналіст, драматург, прозаїк, майстер витонченого слова та глибоко народний письменник, з кожним новим романом він розкриває нові грані свого таланту. В його творах майстерне поєднання захопливого сюжету, драматичних колізій життя і тонкого психологізму, віртуозне переплетіння реального і містичного.

Львів. Смаколики. Різдво [Текст] : збірка / уклад., передм. Н. Нікалео.- Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. - 256 с. (Шифр 84(4УКР)6/ Л89)
Чари святкового Львова в історіях про життя, кохання і диво. Як правдиві львівські господині готують дивовижні смаколики до найголовнішого свята, так улюблені українські письменниці створили різдвяні історії – про кохання, про хвилини, що змінюють розклад життя, про Аріаднину нитку долі, яка поведе за пахощами львівської кави, про передчуття дива . що от-от станеться…



Мойєс, Джоджо.
До зустрічі з тобою [Текст] : роман / Д. Мойєс ; пер. з англ. Н. Хаєцької.- Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. - 384 с. (Шифр 84(4ВЕЛ)/ М74)
         «Підштовхуй себе. Не засиджуйся». Саме цього паралізований Вілл вчить свою молоду доглядальницю… Це бентежна історія про любов наперекір усім перешкодам, про маленьке життя і велику надію, яка може витримати будь-які удари долі… «Живи на повну. Просто живи».


Феррацці, Кейт.
Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств [Текст] / К. Феррацці ; за участі Т. Реза ; пер. з англ. І. Грипи.- Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. - 352 с. (Шифр 88.53/ Ф43)   
         Ця книга стала класикою з мистецтва заводити корисні знайомства та будувати відносини, навчить ставитися до них як до соціального капіталу. Дізнайтеся, як стати помітним у будь-якому товаристві  й цікавим для будь-якої людини та як одним телефонним дзвінком чи вчасно врученою візитівкою змінити своє життя. Навчить спілкуватися, а спілкування – перетворювати на успіх!


Франкл, Віктор.
Людина в пошуках справжнього сенсу. Психолог у концтаборі [Текст] / В. Франкл.- Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. - 160 с. (Шифр 88.52/ Ф83)
         Віктор Франкл – всесвітньо відомий психіатр, психотерапевт, філософ. 1942 року він потрапив до концтабору. Аналізуючи свою поведінку та поведінку інших в’язнів, Франкл віднайшов стратегії, що утримують людину над прірвою, захищають розум від божевілля та дають сенс життя. Доводить, що, тільки-но людина знаходить сенс свого існування, вона отримує сили, щоб здолати будь-які випробування. Поради людини, яка зазнала нелюдських випробувань, варті того, щоб бути почутими.


Що ховається у сутінках [Текст] : [збірка] / уклад. Р. Чизмар ; пер. з англ. В. В. Меренко.- Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015. - 224 с. (Шифр 88.52/ Ф83)
          Пориньте у справжнє жахіття! Десятьох майстрів горору – Кінга, Страуба, Партриджа, Кетчама, Гормана, Баркера, Фримана, Літтла, Келлі, Тема – зібрано під однією обкладинкою з єдиною метою: полоскотати ваші нерви! Під час читання залишайте світло ввімкненим, бо не раз  і не два вам здаватиметься, що поруч із вами хтось є…




Немає коментарів:

Дописати коментар