середу, 28 жовтня 2015 р.

Вас цікавлять бойовики, детективи, фантастика? Тоді ці книги чекають на вас!


 Є, Євген.
Голодні пси сенсацій : роман / Є. Є. - Київ : Зелений пес ; Київ : Гамазин, 2006. - 608 с. - (Золотий бабай. Бойовик)  2000 экз.(Шифр 84(4УКР)6/ Є 11)
            Журналіст – справжній герой нашого часу. Він знає про політиків більше, ніж їхні помічники, він в курсі усіх таємних фінансових махінацій, він здатний зазирнути у броньований сейф і навіть до розстеленого ліжка. Тому й не дивно, що проблем у нього стільки, що на розвязання не вистачить і двох життів. Але…
           



Є, Євген.
Мій тато - кілер : роман / Є. Є. - Київ : Зелений пес ; Київ : Гамазин, 2006. - 288 с. - (Золотий бабай. Бойовик)  1000 экз. (Шифр 84(4УКР)6/ Є 11)
            Автор у своєму стилі вирішив поміркувати на тему: а чи можуть бути у кілерів діти, і як вони сприймають професію свого батька. Може, пишатимуться, може, соромитимуться, а може, замовлять когось батькові…



Є, Євген.
Мільйон на рулетці : роман / Є. Є. - Київ : Зелений пес ; Київ : Джерела М, 2004. - 287 с. - (Золотий бабай. Бойовик)  1000 экз.(Шифр 84(4УКР)6/ Є 11)
            Автор переносить нас в неймовірно цікавий, але небезпечний світ азартних ігор. Цей світ для обраних людей. Він створений для тих, хто має великі гроші і може їх програти. Цей світ брехні, інтриг та шахрайства. А там, де є вищезазначені складові, обов’язково замішані брудні гроші. Ще жоден з українських письменників не писав про цей світ так глибоко і відверто.


Є, Євген.
Місцеві хроніки Харлей Девідсона : роман / Є. Є. - Київ : Зелений пес ; Київ : Джерела М, 2004. - 320 с. - (Золотий бабай. Бойовик)  1000 экз. (Шифр 84(4УКР)6/ Є 11)
            У нього є лише кохана дівчина, новенький харлей та пара пістолетів у кишенях. Більше нічогісінько. Він спокійний, розсудливий і справедливий. Але вкрай небезпечний. Він оголошує війну поганим хлопцям… Пригоди починаються…





Є, Євген.
Шість мертвих грабіжників : роман / Є. Є. - Київ : Зелений пес ; Київ : Джерела М, 2004. - 256 с. - (Золотий бабай)  2000 экз. (Шифр 84(4УКР)6/ Є 11)
            Він поганий хлопець! Він злодій! Але бувають у світі і чесні злодії, які розуміють, що грабувати перехожих не годиться. Тому що не вигідно. Інша справа – коли йдеться про велику ставку. Причому не обовязково про гроші. Ділова репутація чесного злодія буває дорожчою за будь-які гроші. А коли до репутації додається життя…




Є, Євген.
Сталеві щелепи, залізні кулаки : роман / Є. Є. - Київ : Зелений пес ; Київ : Джерела М, 2005. - 288 с. - (Золотий бабай. Бойовик)  1000 экз. (Шифр 84(4УКР)6/ Є 11)
            Знаєте, що таке бої без правил? Напевно, чули. Не кожен чоловік зможе вийти на двобій, єдине правило у якому – це жодних правил. Але що робити, коли найдорожча тобі людина знаходиться в лапах бандитів і єдиний вихід її врятувати – вийти на ринг і перемогти…




Билінський, Владислав.
Апгрейд для Всесвіту : оповідання / В. Билінський. - Київ : Зелений пес ; Київ : Джерела М, 2004. - 288 с. - (Алфізика)  2000 экз. (Шифр 84(4УКР)6/ Б 61)
            Автор книги належить до тих авторів, які вміють не тільки бачити, але й народжувати власні дивосвіти, напрочуд схожі на наш. В його творах захопливий сюжет природно поєднується із цікавими ідеями, а головне – з майстерним письмом. Його фантастика жорстока, але поетична, і завжди гідна уваги справжніх цінителів жанру!




Аврамов, Іван.
Гру починає покійник : роман / І. Аврамов. - Київ : Зелений пес ; Київ : Гамазин, 2006. - 288 с. - (Золотий бабай. Детектив)  2000 экз.(Шифр 84(4УКР)6/ А 21)
            Цей твір можна назвати вишуканим детективом, у якому автор презентує світ художників, мистецтвознавців і колекціонерів, загалом – богеми. Але, на жаль, де виняткові таланти – там багато спокус. І не кожному вдається зберегти добре імя. Та й коштувати воно може немало. Скажімо…життя. Хоча зовні здається, що навколо тиша та спокій…




Бондаренко, Павло.
Прокляття обраного : роман / П. Бондаренко. - Київ : Зелений пес ; Київ : Гамазин, 2007. - 480 с. - (Золотий бабай)  2000 экз. (Шифр 84(4УКР)6/ Б 81)
            Сімнадцять страшних років він жив у цілковитому усвідомленні того, що божеволіє. А як інакше пояснити дивні голоси у власній свідомості, тривожну фіолетову барву, якої набуває світ довкіл, і жахливу апатію?.. Та коли одного дня відкриється Брама Потойбіччя і Землю заполонять демони, до нього прийде усвідомлення того, що він – Обраний…




Бондаренко, Павло.
Тінь Люцифера : роман / П. Бондаренко. - Київ : Зелений пес ; Київ : Джерела М, 2004. - 255 с. - (Золотий бабай. Трилер)  1000 экз. (Шифр 84(4УКР)6/ Б 81)

            Людьми керують емоції. І одна з найсильніших – страх. Ви впевнені, що ви у безпеці? Тоді озирніться навкруги. Нічого не помічаєте? Отож. А ВОНО вас бачить завжди. ВОНО полює на вас. ВОНО прийде за вами. ВОНО лише чекає свого часу. І цей час невдовзі настане. Як врятуватися від страху?..

Немає коментарів:

Дописати коментар