суботу, 28 грудня 2019 р.

Книга - це круто!
Читати - це корисно, модно, необхідно.
Впізнай себе серед  книжок! 




  

Ґордер, Юстейн. 


Різдвяна містерія  / Ю. Ґордер ; пер. з норвез. Н. Іліщук. - Львiв : Літопис, 2019. - 252 с

Відомий норвезький письменник  у своїй книжці майстерно передає неповторну атмосферу очікування великого дива Різдва Христового. Розповідь у формі передріздвяного календаря дає змогу читачам разом із хлопчиком Йоакимом прожити і пережити знову біблійну історію за до­помогою магічної мандрівки крізь час і простір у Вифлеєм, коли там сталася радісна новина – народилося Дитятко Ісус. Для сімейного читання і спільного проживання дивовиж­ної містерії Різдва.




Олкот, Луїза Мей. 

Коли приходить Різдво  : різдвяні історії / Л. М. Олкот ; пер. з англ. О. Гнатишин. - Львiв : Свічадо, 2017. - 200 с. : іл. 

 Коли ж приходить Різдво? Різдво приходить тоді, коли ми вчимося від маленького Ісуса любові та співчуття до ближнього. Коли вміємо побачити скрутне становище вбогої людини і простягаємо руку допомоги. Диво різдвяної ночі творять не величні слова і подарунки, а тихий дитячий шепіт вдячності і віра в те, що добро завжди перемагатиме зло. Теплі різдвяні історії відомої американської письменниці Луїзи Мей Олкот стануть чудовим доповненням до різдвяних свят для дітей та дорослих.


Немає коментарів:

Дописати коментар