четвер, 23 травня 2019 р.

Мрії здійснюються з книгами Барбари Шер!

Мрій правильно
Часто є так, що людина не задоволена своїм життям, має потенціал для досягнення хороших результатів, але не усвідомлює що конкретно потрібно зробити. Потрапити на консультацію до досвідченного психоаналітика може далеко не кожен, а от придбати книгу, вдумливо її прочитати та виконати корисні рекомендації – доступно, практично, усім.
Конкретні життєві приклади, відпрацьована схема запитань до себе та корисні поради – неодмінно допоможуть й вам досягти гармонії у власному житті.

Мрії здійснюються!
Хто сказав, що мріяти — шкідливо? Навпаки! Шкідливо не втілювати мрії в життя. Давно хотіли змінити набридлу роботу? Чи розкрити в собі нові таланти? Досить чекати на ідеальний момент — час перетворювати життя на казку вже зараз. І для цього потрібно тільки ваше безмежне бажання! Мудрі уроки з цієї книжки відкриють рецепт особистого щастя. А ще зможуть пояснити, як використовувати вроджені здібності, долати бар’єри на шляху до мрії, займатися улюбленою справою протягом усього життя, чому не кожна робота вам підходить, як захоплення дитинства впливають на щасливу дорослість тощо.



Немає коментарів:

Дописати коментар